Új magyar légitársaság indul: Sólyom Airways

Szerző:
|

Sólyom (Falcon) Hungarian Airways lesz a neve a következő magyar légitársaságnak. A MALÉV hanyatlása óta ez az első alkalom hogy ismét piros, fehér és zöld színek ragyoghatnak az utasszállító repülőgépeken. A Sólyom Hungarian Magyar Nemzet Már Kft. bejelentése szerint az új légitársaság 6 tagú repülőgép flottával kezdi meg a működését előreláthatóan 2013 augusztusában. Ha minden a tervek szerint meg 2017-re ezt 50 repülőgépből álló flottára bővítik majd. A flotta értéke közel 4 milliárd euró és mintegy 700 új alkalmazottnak teremt munkahelyet az első évben. Később ez a szám elérheti a 3000 főt.

solyom_legitarsasag

Bár a céget sokan “a Malév utódjának”, és “az új nemzeti légitársaságnak” hívják, ennek ellenére az állam semmilyen formában nem vesz részt a befektetők között, akik egyébként közel-keletiek.

Először a Sólyom járatok csupán rövid hatótávolságban európai és közel-keleti úticélokat fognak majd célozni. Ezt jövő évtől kezdve valószínűleg kiegészítik tengerentúli járatokkal is. Ekkorra a cég azt reméli hogy utasforgalma 3 millió fő körül lesz évente amit majd 8 millióra duzzasztanának az ambíciózus tervek szerint 2017-re.

Érdemes megjegyezni, hogy a Sólyom nem tekinthető diszkont “fapados légitársaságnak”. A versenyt a prémium szegmensben üzemelő utasszállítókkal szeretnék felvenni.

solyom-airways

Hozzászólások

Új hozzászólás

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni .

  1. yellow october11-01-14
  2. chris11-17-14
  3. jeffrey11-18-14
  4. Clarence11-21-14
  5. Cody11-28-14
  6. 4cyn5et4m5t94c5t9m4vn54cx6506-19-17
  7. http://falschgeldkaufen.blogspot.com/2017/01/wo-kann-ich-falschgeld-kaufen.html06-22-17

Szigetországi magyarok közössége

A HUNUK közösség célja hogy összefogja, segítse és támogassa az angliai, skóciai, írországi magyarokat. Olyan brit városok köré hozunk létre közösségi csoportokat ahol az ott élő magyarok aktív társaságot alkotnak. Közösségi fórumokon és üzenőfalakon keresztül kommunikálhattok, illetve lehetőség van programok szervezésére is a weboldalunk segítségével.

Kérdésed van?

Fordulj bátran a HUNUK magazin szerkesztőihez illetve regionális csoport és fórum moderátorok is állnak rendelkezésedre. Szeretnél egy helyi közösség moderátora lenni? Klikk ide a jelentkezéshez.
Szerzői jogok fenntartva. © 2013 HUNUK Kiemelt partnerünk a Londoni Apró – a Londonban élő magyarok apróhirdető oldala
%d bloggers like this: