This is Sziget Festival

Szerző:
|

Magyarország nem csak a tradicionális gulyás, pálinka és a kalocsai hímzés otthona. A Sziget Fesztivál lehetőséget ad arra, hogy egy teljesen más oldalát mutassa meg hazánk. Az óbudai szigeten évente megrendezett nemzetközi fesztivál idén (2012) elnyerte a “The Best European Major Festival” címet igazolva az egyhangú pozitív visszajelzéseket az ide látogató külföldiek részéről.

Összeszedtünk néhány videót az elmúlt évekről, amit érdemes megosztani brit/külföldi ismerősökkel. Talán a kis ízelítő meghozza az étvágyat egy magyar nyári fesztiváli kalandhoz amit garantáltan nem fognak elfelejteni!

Sziget fesztivál 2012


original video by John Franzen & Daniel van Hauten http://www.youtube.com/watch?v=o_yfw6eZk-8

Sziget fesztivál 2011


Unofficial documentary video by Chris Sabbatini

Sziget fesztivál 2010


credits: Pamela Maddaleno & Erwan Le Mao

Szigetországi magyarok közössége

A HUNUK közösség célja hogy összefogja, segítse és támogassa az angliai, skóciai, írországi magyarokat. Olyan brit városok köré hozunk létre közösségi csoportokat ahol az ott élő magyarok aktív társaságot alkotnak. Közösségi fórumokon és üzenőfalakon keresztül kommunikálhattok, illetve lehetőség van programok szervezésére is a weboldalunk segítségével.

Kérdésed van?

Fordulj bátran a HUNUK magazin szerkesztőihez illetve regionális csoport és fórum moderátorok is állnak rendelkezésedre. Szeretnél egy helyi közösség moderátora lenni? Klikk ide a jelentkezéshez.
Szerzői jogok fenntartva. © 2013 HUNUK Kiemelt partnerünk a Londoni Apró – a Londonban élő magyarok apróhirdető oldala
%d bloggers like this: