1. Gyönyörű Írország

  szerző:
  444
  Több írországi magyar olvasónk jelezte, hogy elhanyagoljuk az Írországgal kapcsolatos tartalmat. Ennek pótlását egy kisfilm megosztásával orvosolnánk:) Írország bemutatása madártávlatból kellemes zene kíséretében. Néhány hely név szerint a videóban: 0:38 – Benbulben Co Sligo 0:57 – Ancient bog road, Co Longford/Offaly 1:17 – Plassey Shipwreck, Inis Oírr, Aran Islands, off...
 2. Google munkalehetőségek Dublinban

  szerző:
  419
  Dublin közismerten népszerű célállomása amerikai óriás vállalatoknak, mint például a Google.  Amerikai vállalatok állnak a város iroda helységeinek lízingelése és-vagy vásárlásának 40%-a mögött. 2012-ben ezen cégek terjeszkedése tovább növekvő tendenciát mutat. Google után Facebook, Paypal, LinkedIn és a Salesforce is ide tette főhadiszállását ami nemzetközi munkavállalók tömeges keresletét jelenti Dublinban. A pénzügyi...
 3. Dublin szállás

  szerző:
  1,458
  Szobák, lakások, szálláslehetőségek Dublinban. Ha dublini szállást keresel vagy kínálsz, ezen az oldalon hagyhatsz üzenetet a HUNUK olvasóinak. Keress / találj lakótársakat / hirdess kiadó ingatlanokat / böngéssz a kínálatból.
 4. Dublin programok

  szerző:
  1,301
  Programok, találkozók, aktuális bulik, party szervezés, hétvégi programok, sportesemények, koncertek, kirándulások. Ha helyi magyar társaságra vágysz Dublinban küldj egy üzenetet! Programajánló, bulikereső, szórakozóhely ajánló üzenőfal dublini magyaroknak.

Szigetországi magyarok közössége

A HUNUK közösség célja hogy összefogja, segítse és támogassa az angliai, skóciai, írországi magyarokat. Olyan brit városok köré hozunk létre közösségi csoportokat ahol az ott élő magyarok aktív társaságot alkotnak. Közösségi fórumokon és üzenőfalakon keresztül kommunikálhattok, illetve lehetőség van programok szervezésére is a weboldalunk segítségével.

Kérdésed van?

Fordulj bátran a HUNUK magazin szerkesztőihez illetve regionális csoport és fórum moderátorok is állnak rendelkezésedre. Szeretnél egy helyi közösség moderátora lenni? Klikk ide a jelentkezéshez.
Szerzői jogok fenntartva. © 2013 HUNUK Kiemelt partnerünk a Londoni Apró – a Londonban élő magyarok apróhirdető oldala