1. Banksy Street Art – Százezer fontos "graffiti" az utcafalon

  szerző:
  390
  Ha a hírhedt brit graffitisből világhírű művésszé vált Bansky alkotásaival nem is, de híressé vált idézeteivel, munkájának olcsó reprodukciójával biztos, hogy találkoztál már egy-egy szembejövő pólón, piacon árult képen, gagyi csecsebecsén. Vandalizmus vagy művészet? A graffiti munkáját street art helyett sokan csak vandalizmusnak, őt magát pedig köz- és magánterület rongálónak...
 2. Bemutatkozik a 6:3 Magazin

  szerző:
  1,158
  6:3 - Azaz Jöttünk, Láttunk, Győztünk! Ki ne hallott volna az 1953-as legendás mérkőzésről, amin a magyar futballválogatott 6:3-ra legyőzte a 90 éve veretlen Angliát! Gondolom Ti sem másért vettétek meg a one way ticket-et a ködös Albionba, mintsem hogy megmutassátok, mire vagytok képesek! Mi sem másért indítottuk el szórakoztató, közérdekű és hasznos rovatokat és hirdetéseket tartalmazó magazinunkat, melynek célja, hogy információkat juttasson el az Egyesült Királyságban élő folyamatosan növekvő magyar közösséghez.
 3. Bristol szállás

  szerző:
  801
  Szobák, lakások, szálláslehetőségek Bristolban. Ha bristolii szállást keresel vagy kínálsz, ezen az oldalon hagyhatsz üzenetet a HUNUK olvasóinak. Keress / találj lakótársakat / hirdess kiadó ingatlanokat / böngéssz a kínálatból.
 4. Bristol programok

  szerző:
  426
  Programok, találkozók, aktuális bulik, party szervezés, hétvégi programok, sportesemények, koncertek, kirándulások. Ha helyi magyar társaságra vágysz Bristolban küldj egy üzenetet! Programajánló, bulikereső, szórakozóhely ajánló üzenőfal bristoli magyaroknak.

Szigetországi magyarok közössége

A HUNUK közösség célja hogy összefogja, segítse és támogassa az angliai, skóciai, írországi magyarokat. Olyan brit városok köré hozunk létre közösségi csoportokat ahol az ott élő magyarok aktív társaságot alkotnak. Közösségi fórumokon és üzenőfalakon keresztül kommunikálhattok, illetve lehetőség van programok szervezésére is a weboldalunk segítségével.

Kérdésed van?

Fordulj bátran a HUNUK magazin szerkesztőihez illetve regionális csoport és fórum moderátorok is állnak rendelkezésedre. Szeretnél egy helyi közösség moderátora lenni? Klikk ide a jelentkezéshez.
Szerzői jogok fenntartva. © 2013 HUNUK Kiemelt partnerünk a Londoni Apró – a Londonban élő magyarok apróhirdető oldala