1. Bemutatkozik a 6:3 Magazin

  szerző:
  1,450
  6:3 - Azaz Jöttünk, Láttunk, Győztünk! Ki ne hallott volna az 1953-as legendás mérkőzésről, amin a magyar futballválogatott 6:3-ra legyőzte a 90 éve veretlen Angliát! Gondolom Ti sem másért vettétek meg a one way ticket-et a ködös Albionba, mintsem hogy megmutassátok, mire vagytok képesek! Mi sem másért indítottuk el szórakoztató, közérdekű és hasznos rovatokat és hirdetéseket tartalmazó magazinunkat, melynek célja, hogy információkat juttasson el az Egyesült Királyságban élő folyamatosan növekvő magyar közösséghez.
 2. Brighton szállás

  szerző:
  1,394
  Szobák, lakások, szálláslehetőségek Brightonban. Ha i szállást keresel vagy kínálsz, ezen az oldalon hagyhatsz üzenetet a HUNUK olvasóinak. Keress / találj lakótársakat / hirdesd kiadó ingatlanodat / böngéssz a kínálatban. Kereshetsz angol vagy egyéb külföldi lakótársakat / szobát az EasyRoomMate segítségével (ingyenes regisztráció). Ha fényképes hirdetést szeretnél feladni, használd az...
 3. Brighton programok

  szerző:
  5
  Programok, találkozók, aktuális bulik, party szervezés, hétvégi programok, sportesemények, koncertek, kirándulások. Ha helyi magyar társaságra vágysz Brightonban küldj egy üzenetet! Programajánló, bulikereső, szórakozóhely ajánló üzenőfal brightoni magyaroknak.

Szigetországi magyarok közössége

A HUNUK közösség célja hogy összefogja, segítse és támogassa az angliai, skóciai, írországi magyarokat. Olyan brit városok köré hozunk létre közösségi csoportokat ahol az ott élő magyarok aktív társaságot alkotnak. Közösségi fórumokon és üzenőfalakon keresztül kommunikálhattok, illetve lehetőség van programok szervezésére is a weboldalunk segítségével.

Kérdésed van?

Fordulj bátran a HUNUK magazin szerkesztőihez illetve regionális csoport és fórum moderátorok is állnak rendelkezésedre. Szeretnél egy helyi közösség moderátora lenni? Klikk ide a jelentkezéshez.
Szerzői jogok fenntartva. © 2013 HUNUK Kiemelt partnerünk a Londoni Apró – a Londonban élő magyarok apróhirdető oldala