1. Új magyar légitársaság indul: Sólyom Airways

  szerző:
  1,461
  Sólyom (Falcon) Hungarian Airways lesz a neve a következő magyar légitársaságnak. A MALÉV hanyatlása óta ez az első alkalom hogy ismét piros, fehér és zöld színek ragyoghatnak az utasszállító repülőgépeken. A Sólyom Hungarian Magyar Nemzet Már Kft. bejelentése szerint az új légitársaság 6 tagú repülőgép flottával kezdi meg a működését előreláthatóan...
 2. Wizzair – új kézipoggyász szabályzat október 24-től

  szerző:
  7,940
  Az Angliában élő magyarok pontos számát illetően megoszlanak a vélemények, de a kivándorlási statisztikák alapján azért megbecsülhető, hogy nagyjában-egészében 100 ezres nagyságrendben képviseltetjük odakinn magunkat és gazdagítjuk az angol kultúrát szorgos és gurman életfelfogásunkkal. Ez a szám elsősorban a HUNUK által is figyelembe vett nagyvárosok viszonylatában koncentrálódik. Megvan tehát a...
 3. Győzelem a fapadosok rejtett bankkártya díjai felett

  szerző:
  1,882
  Egy tucat légitársaságnak kell eltörölni a szemtelenül magas extra foglalási díjakat, melyek bankkártyás repülőjegy foglalás esetén sok légitársaságnál kikerülhetetlenek. Sok cég köztük a Ryanair nem ajánl, olyan fizetési módot, amely ne járna plusz költséggel internetes repülőjegy foglalás esetén. Az bejelentésnek megfelelően a járat üzemeltetők nem számolhatnak fel úgynevezett “meglepetés” pótdíjakat,...
 4. A Ryanair visszatér Budapestre 2012 márciustól

  szerző:
  59
  Hivatalosan is bejelentette a Ryanair fapados légitársaság Magyarországi járatainak visszaállítását Anglia, Írország és Budapest között. 2012 márciusától újra repülhetünk Ryanairrel London Stansted, Birmingham, Bristol és Dublin városokból Budapestre. Az új útvonalak várakozások szerint mintegy 200.000 utast hoznak Magyarországra évente, és fenntartásuk 200 helyi munkahelyet teremt majd. London Stanstedről heti négy...
 5. Buszjárat karácsonykor Magyarországra

  szerző:
  1,306
  A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén ismét megszerveztük a buszos utat Magyarországra Karácsonykor! Az indulás 2011 december 17-án lesz (szombat) a vissza indulás pedig 2012 január 1-én (vasárnap). A tervezett útvonal Northampton, Milton Keynes, Luton, London Central, M25 Thurrock Service, Dover ezek a felvevő helyeink a leszállító helyek pedig Magyarországon az M1 vonalán pihenőknél majd Budapest Népliget autóbuszmegálló,végállomás pedig Siófok.
 6. Az online repülőjegy foglalás új korszaka a MALÉV-nál

  szerző:
  2,153
  Mindenki szeretne olcsó repülőjegyeket foglalni... viszont gyakran nehézkes és frusztráló folyamat lehet az akciós járatok megtalálása. Ennek orvoslására régen várt funkcióval bővítette weboldalát a magyar légitársaság. Könnyen kezelhető utazástervező és repülőjegy árakat összehasonlító eszközt indított útjára a MALÉV, ami a magyar piacon egyedülálló módon egyszerűsíti le a repülőjegy foglalást. A Malév árai néha igen kedvezőek egy-egy akciós időszakban. Alkalmanként még a fapados légitársaságok, a Jet2 és Wizzair áraival is felveszi a versenyt. Különösen, ha azt vesszük figyelembe, hogy a Malév alapáraiban belefoglaltatik a 23 kg-os poggyász és nincsenek "rejtett extra költségek" a repjegy foglalása során.
 7. Edinburgh – Budapest fapados repülőjáratot indít a Jet2.com légitársaság

  szerző:
  1,367
  A skóciai és Észak-Angliában élő magyarok számára új fapados járat áll rendelkezésre 2011 áprilisától a hazajutáshoz. A Jet2 légitársaság a Magyar Turizmus Zrt. és a Budapest Airport együttműködése eredményeként heti három repülőt indít Magyarország felé. Edinburgh népes magyar közössége örömmel veheti a hírt, hogy nem kell többé Glasgowból (Ryanair-rel) utazniuk, ha elérhető áron akarnak repülni Magyarországra.
 8. Utazás, repülő, driveshare

  szerző:
  320
  Autóval mész Magyarországra és útitársakat keresel? Rajtad maradt egy repülőjegy és el szeretnéd adni / cserélni? Találtál egy új útvonalat / járatot / légitársaságot, amit ajánlanál másoknak? Dobj egy üzit, hogy mindenki tudjon róla!

Szigetországi magyarok közössége

A HUNUK közösség célja hogy összefogja, segítse és támogassa az angliai, skóciai, írországi magyarokat. Olyan brit városok köré hozunk létre közösségi csoportokat ahol az ott élő magyarok aktív társaságot alkotnak. Közösségi fórumokon és üzenőfalakon keresztül kommunikálhattok, illetve lehetőség van programok szervezésére is a weboldalunk segítségével.

Kérdésed van?

Fordulj bátran a HUNUK magazin szerkesztőihez illetve regionális csoport és fórum moderátorok is állnak rendelkezésedre. Szeretnél egy helyi közösség moderátora lenni? Klikk ide a jelentkezéshez.
Szerzői jogok fenntartva. © 2013 HUNUK Kiemelt partnerünk a Londoni Apró – a Londonban élő magyarok apróhirdető oldala