1. Legyél Te is HUNUK szerkesztő

  szerző:
  528
  Kik állítják össze a HUNUK tartalmát? A HUNUK lényege az, hogy saját élményeket, tapasztalatokat osszanak meg a tagok és látogatók. Ezeken keresztül juthat mindenki hasznos infókhoz. Oszd meg a veled történteket, írj egy storyt, küldj be egy képet, linkelj be egy videót, légy te az oldal szerkesztője! Legyél Te is...
 2. London szállás

  szerző:
  1,397
  Szobák, lakások, szálláslehetőségek Londonban. Ha londoni szállást keresel vagy kínálsz, ezen az oldalon hagyhatsz üzenetet a HUNUK olvasóinak. Keress / találj lakótársakat / hirdess kiadó ingatlanokat / böngéssz a kínálatból.
 3. Brighton szállás

  szerző:
  1,394
  Szobák, lakások, szálláslehetőségek Brightonban. Ha i szállást keresel vagy kínálsz, ezen az oldalon hagyhatsz üzenetet a HUNUK olvasóinak. Keress / találj lakótársakat / hirdesd kiadó ingatlanodat / böngéssz a kínálatban. Kereshetsz angol vagy egyéb külföldi lakótársakat / szobát az EasyRoomMate segítségével (ingyenes regisztráció). Ha fényképes hirdetést szeretnél feladni, használd az...
 4. Cardiff szállás

  szerző:
  6
  Szobák, lakások, szálláslehetőségek Cardiffban. Ha cardiffi szállást keresel vagy kínálsz, ezen az oldalon hagyhatsz üzenetet a HUNUK olvasóinak. Keress / találj lakótársakat / hirdess kiadó ingatlanokat / böngéssz a kínálatból.
 5. Leeds szállás

  szerző:
  388
  Szobák, lakások, szálláslehetőségek Leedsben. Ha leedsi szállást keresel vagy kínálsz, ezen az oldalon hagyhatsz üzenetet a HUNUK olvasóinak. Keress / találj lakótársakat / hirdess kiadó ingatlanokat / böngéssz a kínálatból.
 6. Oxford szállás

  szerző:
  1,006
  Szobák, lakások, szálláslehetőségek Oxfordban. Ha oxfordi szállást keresel vagy kínálsz, ezen az oldalon hagyhatsz üzenetet a HUNUK olvasóinak. Keress / találj lakótársakat / hirdess kiadó ingatlanokat / böngéssz a kínálatból.

Szigetországi magyarok közössége

A HUNUK közösség célja hogy összefogja, segítse és támogassa az angliai, skóciai, írországi magyarokat. Olyan brit városok köré hozunk létre közösségi csoportokat ahol az ott élő magyarok aktív társaságot alkotnak. Közösségi fórumokon és üzenőfalakon keresztül kommunikálhattok, illetve lehetőség van programok szervezésére is a weboldalunk segítségével.

Kérdésed van?

Fordulj bátran a HUNUK magazin szerkesztőihez illetve regionális csoport és fórum moderátorok is állnak rendelkezésedre. Szeretnél egy helyi közösség moderátora lenni? Klikk ide a jelentkezéshez.
Szerzői jogok fenntartva. © 2013 HUNUK Kiemelt partnerünk a Londoni Apró – a Londonban élő magyarok apróhirdető oldala