Manchesteri szállás, hivatalos ügyintézés, munka tanácsadás

Szerző:
|

Londonon kívül Manchesterből kapjuk a legtöbb olvasói kérdést szállás, munka és kiutazási információkkal kapcsolatban. Arra gondoltunk megpróbálnánk felkutatni olyan cégeket akik kompetensek ezen a területen, tapasztalattal rendelkeznek és lehetőleg már meglévő magyar ügyfélkörrel is rendelkeznek. Keresésünkre a manchester.co.hu jelentkezett, akik néhány sor erélyéig  vállalták hogy bemutatkoznak a HUNUK oldalain.

A manchester.co.hu (Incity Ltd) alapvetően külföldről Angliába (Manchesterbe és környékére) induló EUs munkavállalóknak kínál szállást és hivatalos ügyintézést (NI szám, Home Office papírok, bankszámla nyitás, stb.). Mintegy extra szolgáltatásként munkakeresési tanácsadással is szolgálnak a szállásaikat igénybe vevő klienseiknek.

Tisztázandó, hogy a cég nem munkaközvetítő, mindössze asszisztencia szolgáltatást nyújt angliai állás keresésben. Ez – a mi értelmezésünk szerint – a gyakorlatban azt jelenti, hogy helyi munkapiaci összeköttetéseiket kihasználva iránymutatást kínál abban, hogy merre, hogyan és kihez forduljon a kiutazó ahhoz, hogy minél hamarabb munkába állhasson. Példaképpen néhány munkalehetős, melyekről a cég első kézből értesül: gyári szalag munkák, textilipari állások, tesco raktári pozíciók, stb. Ezen szolgáltatásuk teljesen ingyenes, amiről további infó itt olvasható.

A HUNUK tisztában van azzal, hogy milyen kényes téma manapság a munkaközvetítő cégek hírneve, hiszen sok gyanús eset és szomorú történet olvasható az interneten. Épp ezért a fenti cég több jelenlegi magyar ügyfelével is felvettük a kapcsolatot, akik megelégedetten nyilatkoztak a kapott szolgáltatásokról.

János 2 éve lakik az Incity ltd. ingatlanjainak egyikében és az alábbiakat osztotta meg velünk:

“Jan és Silvie (ügyintézők) korrekt emberek. Két éve élek a lakásban, ami az átlag standardoknak megfelelő. Ügynökségi kapcsolataikon keresztül sikerült munkát találnom és azóta is ott dolgozom (pozíció/esetleg munka fajtájának megnevezése)”

Andrea a következőket mondta a cégről:

“Személy szerint hallottam negatívumokat megelőzően a manchester.co.hu -ról. Többnyire cseh, szlovák, lengyel és magyar albérlők laknak náluk és sokuknak segítettek az indulásban: bankszámla, NI szám, nyelvtanulás és munka kapcsolatok szervezésében. Nekem semmi problémám nem volt eddig velük, a szállás bár nem luxus, de az alap elvárásoknak megfelelő.”

A szerkesztő megjegyzése:

A HUNUK örömmel vette a Manchesteri Incity ltd. megkeresését, és bemutatkozását, mivel szeretnénk ha oldalainkat hasznos helyi információk tárházaként tartanátok számon. Ha egy vállalkozás szolgáltatásaival a magyar angliai közönséget is célcsoportjának tekinti szívesen közreadjuk hírét a weblapunkon. Bízunk abban, hogy mindenki maga meg tudja ítélni, hogy a kínált szolgáltatások megfelelőek-e számára vagy sem.

Manchester szallas ni bank munka hivatalosA kezdetek a legnehezebbek. A szállás és munkalehetőségek felkutatása Magyarországról különösen problémás a helyismeret hiánya miatt. Számos munkakereső fordul meg az oldalunkon, gyakran találkozunk irreális elvárásokkal, minimális nyelvtudás nélküli kiutazókkal és olyan esetekkel is, amikor kétes indokok miatt elégedetlenkedik egy-egy a szigetországban szerencsét próbáló honfitársunk. Sajnálatos módon sok a nyerészkedő és a rászorulókat kihasználó csaló, akiknek tevékenységét maximálisan elítéljük. Azonban helyes gondolkodásmóddal, megfelelő mentalitással, és reális elvárásokkal nekiindulva a külföldi munkakeresésnek, alapos tudakozódást követően jól fel lehet készülni a “nagy útra”.

Ha Manchestert választod úti célul, a manchester.co.hu kínálta szállás és ügyintézési szolgáltatások egy jó kiindulópont lehet.

Nyilatkozat: A HUNUK.com minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy leellenőrizze a bemutatott cég/szolgáltató hátterét referenciák kérésével. A szóbeszédben és “fennforgó pletykákban” nem fogadja el és mindig első kézből származó információk felkutatására törekszik. Ennek ellenére mindenkinek saját felelőssége az adott cég/szolgáltatás hitelességének és minőségének megítélése. A HUNUK.com a belinkelt weboldalak információinak pontosságáért felelősséget nem tud vállalni.

Szigetországi magyarok közössége

A HUNUK közösség célja hogy összefogja, segítse és támogassa az angliai, skóciai, írországi magyarokat. Olyan brit városok köré hozunk létre közösségi csoportokat ahol az ott élő magyarok aktív társaságot alkotnak. Közösségi fórumokon és üzenőfalakon keresztül kommunikálhattok, illetve lehetőség van programok szervezésére is a weboldalunk segítségével.

Kérdésed van?

Fordulj bátran a HUNUK magazin szerkesztőihez illetve regionális csoport és fórum moderátorok is állnak rendelkezésedre. Szeretnél egy helyi közösség moderátora lenni? Klikk ide a jelentkezéshez.
Szerzői jogok fenntartva. © 2013 HUNUK Kiemelt partnerünk a Londoni Apró – a Londonban élő magyarok apróhirdető oldala
%d bloggers like this: