Kapcsolat

Kapcsolat

Contact Form

Üzenj nekünk!

Írd meg nekünk röviden kapcsolatfelvételed okát és hagyd meg kontakt adataidat. Igyekszünk mielőbb válaszolni üzenetedre.

Fontos információ

Ezt a kapcsolat felvételi oldalt üzleti, partneri, együttműködési és weboldal üzemeltetéssel kapcsolatos kapcsolatfelvételi pontnak hoztuk létre.

Kérünk benneteket hogy ezt az oldalt NE használjátok munka, szállás, utazás, személyes segítség kérés, ill. egyéb olyan témájú üzenetek küldésére amelyre a HUNUK közösségi oldalt célszerűen használva egyébként is választ kaphattok.

A fentieket figyelembe véve, ha szeretnél kapcsolatba lépni a HUNUK weboldal szerkesztőivel üzenj az bal oldalon található form kitöltésével.

Szigetországi magyarok közössége

A HUNUK közösség célja hogy összefogja, segítse és támogassa az angliai, skóciai, írországi magyarokat. Olyan brit városok köré hozunk létre közösségi csoportokat ahol az ott élő magyarok aktív társaságot alkotnak. Közösségi fórumokon és üzenőfalakon keresztül kommunikálhattok, illetve lehetőség van programok szervezésére is a weboldalunk segítségével.

Kérdésed van?

Fordulj bátran a HUNUK magazin szerkesztőihez illetve regionális csoport és fórum moderátorok is állnak rendelkezésedre. Szeretnél egy helyi közösség moderátora lenni? Klikk ide a jelentkezéshez.
Szerzői jogok fenntartva. © 2013 HUNUK Kiemelt partnerünk a Londoni Apró – a Londonban élő magyarok apróhirdető oldala
%d bloggers like this: