Szerkesztők

Kik állítják össze a HUNUK tartalmát?

A HUNUK lényege az, hogy saját élményeket, tapasztalatokat osszanak meg a tagok és látogatók. Ezeken keresztül juthat mindenki hasznos infókhoz. Oszd meg a veled történteket, írj egy storyt, küldj be egy képet, linkelj be egy videót, légy te az oldal szerkesztője!

Legyél Te is HUNUK szerkesztő!

Ha úgy gondolod, hogy:

  • egy adott témában kiemelkedő tudással rendelkezel
  • egy UK várost behatóan ismersz
  • szeretnél a helyi magyar közösség középpontjává válni pl. programok szervezésével…

Lépj kapcsolatba velünk és könnyedén előfordulhat, hogy rád bízzuk egy egész rovat szerkesztését HUNUK-on. Írjatok bátran mindenről, minél több témát osztunk meg egymással, annál többet tanulhat mindenki a tapasztalatokból.

Érdekel? Írj egy bemutatkozást az info@hunuk.com email címre.
Szabó Tamás  – a HUNUK és a Londoni Apró főszerkesztője.
Boróka Barancsi – szerkesztő
Krisztina Kovács – szerkesztő

Szigetországi magyarok közössége

A HUNUK közösség célja hogy összefogja, segítse és támogassa az angliai, skóciai, írországi magyarokat. Olyan brit városok köré hozunk létre közösségi csoportokat ahol az ott élő magyarok aktív társaságot alkotnak. Közösségi fórumokon és üzenőfalakon keresztül kommunikálhattok, illetve lehetőség van programok szervezésére is a weboldalunk segítségével.

Kérdésed van?

Fordulj bátran a HUNUK magazin szerkesztőihez illetve regionális csoport és fórum moderátorok is állnak rendelkezésedre. Szeretnél egy helyi közösség moderátora lenni? Klikk ide a jelentkezéshez.
Szerzői jogok fenntartva. © 2013 HUNUK Kiemelt partnerünk a Londoni Apró – a Londonban élő magyarok apróhirdető oldala
%d bloggers like this: