Mi a HUNUK?

Egy oldal az angliai magyaroktól, nem csak angliai magyaroknak…

A HUNUK egy közösségi oldal, amely az Egyesült Királyságban élő magyarok életébe enged betekintést. A HUNUK szintén egy kommunikációs eszköz az angliai magyarok számára, ami elősegíti a külföldön való előrejutást. Összefogja és hasznos, érdekes információkkal látja el a közösséget, valamint angol nyelvű tartalmával (hamarosan) remek kapcsolódási pontot nyújt azoknak az idegennyelvű magánszemélyeknek, üzleteknek, szervezeteknek, akik érdeklődést mutatnak a Angliában élő magyarok iránt. A HUNUK egy mindenki számára elérhető közösség így bárki, bárhonnan betekintést nyerhet a szigetországban élők mindennapi világába.

Lehetőséget adunk regisztrált tagjainknak hogy saját maguk bővíthessék a HUNUK oldalain található hasznos információk tárházát.

Küldj be egy cikket a HUNUK-ra!

Miért jobb a HUNUK az facebook fórumoknál?

Igen, mi szerkesztők tudjuk mennyi hasznos tartalom és okos, tapasztalatokkal teli emberke van a népes, angliai léttel kapcsolatos iwiw fórumokon. Azokkal csupán annyi a baj, hogy tartalmuk kategórizálatlan, ömlesztett és Google bácsi által nem indexelt. Ez magyarul azt jelenti, hogy hiába van ott egy rakás okosság, nem leszel képes megtalálni keresőkből. Ha rá is akadtál egyre, a többszáz oldalnyi tartalom átböngészése órákba telhet. A HUNUK meg szeretné könnyíteni a dolgodat. Az információhoz jutást és ismerkedést egy áttekinthető formával és egy aktív közösség kialakításával teszi egyszerűbbé.

Kétnyelvű tartalom…

Hosszútávú terv a HUNUK-on, hogy az oldalon megjelenített cikkek egy része magyarul és angolul is elérhető legyen. Ez segítene abban, hogy külső, nem magyar olvasók is belelássanak, közreműködjenek és remélhetően pozitívan hassanak az Angliában élő magyar közösségre.

Kommunikációóóó!!!

Már bizonyára rájöttél a megfelelő kommunikáció elengedhetetlen ahhoz, hogy boldogulj egy külföldi országban. Az internet pedig szinte elengedhetetlen. Hányszor teszi egyszerűbbé a munkakeresést, ha valaki szól egy álláslehetőségről? Mennyivel könnyebb szobát/lakást találni, ha van kit megkérdezni kiadó szállásról. Az oldalon lévő tematikus üzenőfalak a – “ha ezt előbb mondtad volna…” , “de kár hogy nem beszéltünk előbb…” – kezdetű mondatok elkerülésére szolgálnak. Ha tudsz valami hasznos infót, oszd meg! Neked 1 percbe kerül elküldeni és lehet valakinek megkönnyíted a dolgát, netán megváltoztatod vele a mindennapjait.

További információk

Szigetországi magyarok közössége

A HUNUK közösség célja hogy összefogja, segítse és támogassa az angliai, skóciai, írországi magyarokat. Olyan brit városok köré hozunk létre közösségi csoportokat ahol az ott élő magyarok aktív társaságot alkotnak. Közösségi fórumokon és üzenőfalakon keresztül kommunikálhattok, illetve lehetőség van programok szervezésére is a weboldalunk segítségével.

Kérdésed van?

Fordulj bátran a HUNUK magazin szerkesztőihez illetve regionális csoport és fórum moderátorok is állnak rendelkezésedre. Szeretnél egy helyi közösség moderátora lenni? Klikk ide a jelentkezéshez.
Szerzői jogok fenntartva. © 2013 HUNUK Kiemelt partnerünk a Londoni Apró – a Londonban élő magyarok apróhirdető oldala
%d bloggers like this: