Gyönyörű Geordie énekes lányok Youtube sikere

Szerző:
|

Stu és Kelly (Jarrow, South Shields környékéről) csinált egy vicces geordie változatot a népszerű Carly Rae Jepson ‘Call Me Maybe’ számból, ami kirobbanó siker lett a Youtube-on. Két hét alatt több mint 1 millió nézője volt a cover videónak. Ezzel a hét 10. legnépszerűbb videójává vált az egész youtubeon.

Írtunk korábban a Newcastle környékén használatos Geordie angol akcentusról. A két amatőr énekes lány átírta a népszerű sláger szövegét ízléses geordie szlenget beleszőve a dalszövegbe. Nos íme két csinos képviselője az egyik legsajátosabb északi angol akcentusnak:

Egy hét múlva már a METRO rádió élő műsorán adtak interjút, ahol többek között arról is kérdezték őket hogy miért nem indultak a nemrég lezajlott idei X-factor Newastle-i válogatóján.

Szigetországi magyarok közössége

A HUNUK közösség célja hogy összefogja, segítse és támogassa az angliai, skóciai, írországi magyarokat. Olyan brit városok köré hozunk létre közösségi csoportokat ahol az ott élő magyarok aktív társaságot alkotnak. Közösségi fórumokon és üzenőfalakon keresztül kommunikálhattok, illetve lehetőség van programok szervezésére is a weboldalunk segítségével.

Kérdésed van?

Fordulj bátran a HUNUK magazin szerkesztőihez illetve regionális csoport és fórum moderátorok is állnak rendelkezésedre. Szeretnél egy helyi közösség moderátora lenni? Klikk ide a jelentkezéshez.
Szerzői jogok fenntartva. © 2013 HUNUK Kiemelt partnerünk a Londoni Apró – a Londonban élő magyarok apróhirdető oldala
%d bloggers like this: