Google munkalehetőségek Dublinban

Szerző:
|

Dublin közismerten népszerű célállomása amerikai óriás vállalatoknak, mint például a Google.  Amerikai vállalatok állnak a város iroda helységeinek lízingelése és-vagy vásárlásának 40%-a mögött. 2012-ben ezen cégek terjeszkedése tovább növekvő tendenciát mutat. Google után Facebook, Paypal, LinkedIn és a Salesforce is ide tette főhadiszállását ami nemzetközi munkavállalók tömeges keresletét jelenti Dublinban.

A pénzügyi válság letörte a kereskedelmi ingatlanok árát Írországban, ami versenyképes és költséghatékony bázissá teszi a jól képzett munkaerőt kínáló ír nagyvárosokat. A nagyvállalati adó szintén kecsegtetően alacsony US cégek számára (12.5%), amivel az állam tengerentúli befektetéseket próbál vonzani – nem kis sikerrel.

Google Dublin munkalehetőségek

Google jelenleg 2200 embert alkalmaz Dublinban, amit hamarosan 3000 munkahelyre bővítenek. Tehát érdemes böngészni a weboldalukon meghirdetett magyar (vagy más) vonatkozású pozíciókat. Az állásportálokon kívül egyenesen a Google munkalehetőségek oldalán is érdemes szétnézni.

 

Dublinban terjeszkedik a Google keress magyar álláslehetőségekreArról, hogy milyen is a néhány ember által “álom munkahelyként” jellemzett Google-nél dolgozni olvashattok ebben a 2 interjúban, ami bár elég régen íródott, mégis inspirációt adhat a jelentkezéshez:

  • Hegyi Péter története – Hogyan került a Google-höz Dublinban (2007). Péter pozícióját tekintve az AdWords hirdetési program magyarországi ügyfeleinek támogatása. Emellett mesél a legendás munkahelyi csocsópartikról, az iroda nemzetiségi sokszínűségéről és hasznos tippekkel szolgál azoknak, akik a keresőóriást fontolgatják karrierjük következő lépcsőjeként.
     
  • Nebehaj Viktor nyilatkozik élményeiről (2011), mint Google alkalmazott, aki a Search Quality osztályon menedzser. Viktort mint Nyelvész Józsit, a szlengblog írójaként, vagy a Modorosblog szerzőjeként is ismerhetitek privátban. Saját blogja szerint komoly pályát futott be a Googlenél: “Temp munkatársból az európai, közel-keleti és afrikai piacokkal foglalkozó szakemberek egyik vezetőjévé és döntéshozójává váltam”.

Őszintén gratulálunk Viktor és Péter és reméljük még sok példaértékű jövőbeli sikeretek lesz amit megoszthatunk a HUNUK – Egyesült Királyságban élő magyarok közösségével (a szerkesztő).

 

Szigetországi magyarok közössége

A HUNUK közösség célja hogy összefogja, segítse és támogassa az angliai, skóciai, írországi magyarokat. Olyan brit városok köré hozunk létre közösségi csoportokat ahol az ott élő magyarok aktív társaságot alkotnak. Közösségi fórumokon és üzenőfalakon keresztül kommunikálhattok, illetve lehetőség van programok szervezésére is a weboldalunk segítségével.

Kérdésed van?

Fordulj bátran a HUNUK magazin szerkesztőihez illetve regionális csoport és fórum moderátorok is állnak rendelkezésedre. Szeretnél egy helyi közösség moderátora lenni? Klikk ide a jelentkezéshez.
Szerzői jogok fenntartva. © 2013 HUNUK Kiemelt partnerünk a Londoni Apró – a Londonban élő magyarok apróhirdető oldala
%d bloggers like this: