Erzsébet Királynő 3D-s karácsonyi üzenete

Szerző:
|

A brit uralkodón kifejezetten jól mutat a trendi Swarovski kristályokkal díszített 3D-d szemüveg, amiben érdeklődve nézte elő beszédét, amit három dimenziós adásként (is) sugároznak majd december 25-én az Egyesült Királyságban.

Őfelsége megjegyezte hogy “absolutely lovely” a 3D-s technológiával rögzített adás. Az emberek többségének tetszik az ötlet, hogy idén kicsit máshogyan folyik a megszokott beszéd. Méltó zárása lesz a 2012-es évnek mely különleges volt Nagy Britannia számára: a királynő jubileuma, a londoni olimpia és a trónörökös jövetelének bejelentése mind olyan események voltak idén melyek párjukat ritkítják.

Erzsébet királynő 3Ds szemüvegben

Ezen cikk megjelenésével szeretnénk minden kedves olvasónknak mi is kellemes és meghitt karácsonyt kívánni! Köszönjük hogy a közösségben tudhatunk benneteket és reméljük az új évben is sok hasznos és érdekes információt tudunk megosztani és sok ismerettség kötődik oldalainkon keresztül.

üdvözlettel: a HUNUK szerkesztői.

II erzsebet queen-karacsonyi-3d-uzenet2012

Update 2012.12.26: A Királynő ünnepi üzenete.

Szigetországi magyarok közössége

A HUNUK közösség célja hogy összefogja, segítse és támogassa az angliai, skóciai, írországi magyarokat. Olyan brit városok köré hozunk létre közösségi csoportokat ahol az ott élő magyarok aktív társaságot alkotnak. Közösségi fórumokon és üzenőfalakon keresztül kommunikálhattok, illetve lehetőség van programok szervezésére is a weboldalunk segítségével.

Kérdésed van?

Fordulj bátran a HUNUK magazin szerkesztőihez illetve regionális csoport és fórum moderátorok is állnak rendelkezésedre. Szeretnél egy helyi közösség moderátora lenni? Klikk ide a jelentkezéshez.
Szerzői jogok fenntartva. © 2013 HUNUK Kiemelt partnerünk a Londoni Apró – a Londonban élő magyarok apróhirdető oldala
%d bloggers like this: