1. Kriston Intim Torna Londonban, avagy hogyan lettem KIT tréner

  szerző:
  21,333
  Újabb sikertörténetet kaptunk egyik londoni olvasónktól. Örömmel látjuk, hogy egyre többen írtok nekünk angliai sikereitekről. A mai cikkben Németh Lívia mutatkozik be... "Három éve költöztem Angliába a férjemmel és macskánkkal. Szerencsésnek mondhatom magam, mert már állásajánlattal jöttem ki, biológusként egy nagy múltú multinacionális cég diagnosztikai részlegének dolgozója lettem. Jelenleg főállásban egy orvosi továbbképző központ kialakításán dolgozom."
 2. Egyéni vállalkozás másodállásban

  szerző:
  1,297
  Egyéni vállalkozásunkkal az Egyesült Királyság legdinamikusabban fejlődő cégével állunk partnerkapcsolatban. Kezdetben fogyasztóként, majd megtapasztalva a szolgaltatások előnyeit, úgy döntöttünk, segítünk másoknak is lecsökkenteni a számláikat. Ezen értem a gázt, villanyt, telefont, internetet, mobiltelefont. E mellett számtalan megtakarítási lehetőséget ajánlunk, bővebben erről a weboldalunkon olvashattok.
 3. Hogyan lettem könyvelő

  szerző:
  795
  A történet 2005 márciusával kezdődik amikor is megérkeztem meglátogatni a páromat négy napra, a hazafele indulás igen kalandosan és stresszesen indult elaludt a sofőrünk és el is tévedtünk Manchesterbe menet a vége az lett, hogy 5 percen múlott de már nem engedtek becsekkolni.

Szigetországi magyarok közössége

A HUNUK közösség célja hogy összefogja, segítse és támogassa az angliai, skóciai, írországi magyarokat. Olyan brit városok köré hozunk létre közösségi csoportokat ahol az ott élő magyarok aktív társaságot alkotnak. Közösségi fórumokon és üzenőfalakon keresztül kommunikálhattok, illetve lehetőség van programok szervezésére is a weboldalunk segítségével.

Kérdésed van?

Fordulj bátran a HUNUK magazin szerkesztőihez illetve regionális csoport és fórum moderátorok is állnak rendelkezésedre. Szeretnél egy helyi közösség moderátora lenni? Klikk ide a jelentkezéshez.
Szerzői jogok fenntartva. © 2013 HUNUK Kiemelt partnerünk a Londoni Apró – a Londonban élő magyarok apróhirdető oldala