Brightoni magyar énekesnő és Gera Zoltán segítik a hajléktalanokat Angliából

Szerző:
|

A napokban jelent meg Angliában Henter Mónika magyar énekesnő/dalszerző lemeze, amelynek bevételével a hajléktalan focistákat fogják segíteni a világ minden részén. Az jótékonysági erőfeszítéseket Gera Zoltán magyar futballsztár is támogatja, aki jelenleg a Fullham UK csapat sorait erősíti.

Hajléktalanok támogatása futball segítségével

Egy jótékonysági megmozdulás, melynek szervezése Mónika nevéhez főződik, a világ hajléktalanjainak rehabilitációját tűzte ki célul a foci segítségével. A magyar hajléktalan focicsapat, akik a napokban érkeztek vissza a Rio de Janeiroban tartott éves világbajnokságról az Oltalom Sport Egyesület segítségével már 5 éve részt vesznek különböző világméretű mérkőzéseken.

Mónika Gera Zoli társaságában

Henter Mónika zenéjével támogatja az ügyet: kislemeze a „Happy Song” Magyarországon is elérhető a dalok.hu-n, melynek megvásárlásával, letöltésével támogathatod a hajléktalan focicsapatokat. A kezdeményezést Gera Zoltán, a magyar válogatott csapatkapitánya is támogatja, aki jelenleg az angol Fulham játékosa.

További információ:
Oltalom Sport Egyesület honlapja: www.utcaifoci.hu
Henter Mónika honlapja: www.monikahenter.com

Mónika kalandos brightoni élete 2008-ban kezdődött, az angliai tengerparti üdülővárosba a zene és a hely varázsa vonzotta. A gazdasági válság ideje alatt érkezvén sok kezdeti nehézség után jótékonysági mozgalmak aktív résztvevője lett. Különböző jótékonysági eseményeken való fellépése nem maradt eredmény nélkül, az „Utcazenével a Rákosokért” kezdeményezés után 2010-ben kinevezték a mozgalom brightoni nagykövetnének.

henter-monika-brightonrak-ellenes-jotekonysag

Hamarosan  megnyíltak előtte kreatív lehetőségek és a George Alexander Group által rövidesen kislemeze is megszületett. Általuk került kapcsolatba a Hajléktalan Világbajnokság csapatainak támogatásával, amiben szeretnénk a ti segítségeteket is kérni.

Mint Angliában élő magyar, a foci biztosan mindenhol körülvesz benneteket, hiszen ez a legnépszerűbb sport a szigetországban. Itt az alkalom, hogy egy karitatív célt szolgáló kezdeményezés része legyetek és segítsétek a hajléktalanokat messze hazánktól is.

Henter Mónika kislemeze a „Happy Song” letölthető az iTunes-ról az alábbi címen:

Minden beérkező profit a Hajléktalan Világbajnokság Project részére kerül felajánlásra.

Hozzászólások

Új hozzászólás

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni .

  1. yellow october10-29-14
  2. Ronald11-22-14
  3. harry11-28-14
  4. xmt85c4wx5ctwxw3tcerthve5606-20-17

Szigetországi magyarok közössége

A HUNUK közösség célja hogy összefogja, segítse és támogassa az angliai, skóciai, írországi magyarokat. Olyan brit városok köré hozunk létre közösségi csoportokat ahol az ott élő magyarok aktív társaságot alkotnak. Közösségi fórumokon és üzenőfalakon keresztül kommunikálhattok, illetve lehetőség van programok szervezésére is a weboldalunk segítségével.

Kérdésed van?

Fordulj bátran a HUNUK magazin szerkesztőihez illetve regionális csoport és fórum moderátorok is állnak rendelkezésedre. Szeretnél egy helyi közösség moderátora lenni? Klikk ide a jelentkezéshez.
Szerzői jogok fenntartva. © 2013 HUNUK Kiemelt partnerünk a Londoni Apró – a Londonban élő magyarok apróhirdető oldala
%d bloggers like this: