Az Attraction a SUN címlapján

Szerző:
|

Magyar sikert méltat a The SUN napilag. Ezen alkalommal érdemes megvenni a bulvárlapot :) Az Attraction tánc csoport a döntőben van és a tehetséges magyarok soha nem látott érdeklődést kapnak a Britain’s Got Talent Facebook oldalán ahol százezrek Like-olták és osztották meg a magyar produkciók videóit.

attraction-hungarys-got-talent

A napilapban megjelent cikk legfontosabb része hogy Simon a magyar csapatnak szurkol!…

Hungarian favourites to win BGT backed by Simon Cowell
SHOW boss says the dancers — who will salute the Queen, the 2012 London Olympics and Winston Churchill in their routine — are “incredible, no matter where they’re from”

Szigetországi magyarok közössége

A HUNUK közösség célja hogy összefogja, segítse és támogassa az angliai, skóciai, írországi magyarokat. Olyan brit városok köré hozunk létre közösségi csoportokat ahol az ott élő magyarok aktív társaságot alkotnak. Közösségi fórumokon és üzenőfalakon keresztül kommunikálhattok, illetve lehetőség van programok szervezésére is a weboldalunk segítségével.

Kérdésed van?

Fordulj bátran a HUNUK magazin szerkesztőihez illetve regionális csoport és fórum moderátorok is állnak rendelkezésedre. Szeretnél egy helyi közösség moderátora lenni? Klikk ide a jelentkezéshez.
Szerzői jogok fenntartva. © 2013 HUNUK Kiemelt partnerünk a Londoni Apró – a Londonban élő magyarok apróhirdető oldala
%d bloggers like this: