Gépjármű biztosítás kötés gyorsan és olcsón

Szerző:
|

Amennyiben nem riasztott el a jobbkormányos vezetés kipróbálása és felfedezted az angliai használt autópiac kecsegtető árait egyvalamire biztosan szükséged lesz: gépjárműbiztosításra. Kötelező megkötnöd és természetesen minél olcsóbb annál jobb. Hogyan spórolhatsz kocsi biztosításon? Néhány jótanács amit esetleg eddig nem tudtál.

A magyarországi és angliai gépjármű biztosítási rendszer két teljesen különböző világ. Részletekbe nem belemerülve a legfontosabb talán az, hogy Angliában nem a gépjárműt biztosítják (ill. nem ahhoz kötődik) hanem az azt vezető személyt. Ennek függvényében számos tényező befolyásolhatja a biztosításod árát.

Legegyszerűbb biztosításra vadászni az árösszehasonlító weboldalak (comparison websites) egyikén. Ezek többtucat biztosítóval állnak kapcsolatban és egy nagy adatbázisban keresnek a legjobb árban lévő szolgáltatások után. Adataid megadása beletellhet 10-15 percbe, de végeredményként megkapod a piacon lévő legjobb biztosítási ajánlatokat ár szerint sorba rendezve. Sokkal hatákonyabb és gyorsabb, mintha minden gépjármű biztosítónál egyenként kérnél árajánlatot, ami napokba tellne.

A véleményem szerint legkönnyebben használható összehasonlító weboldal a CompareTheMarket.com (biztos láttad már a vicces orosz akcentussal beszélő Meerkatokat a TV-ben – nagy kedvenc:) ). A példánkat ezen a weboldalon keresztül vezetjük le.

Minden biztosító az általad megadott adatok kiértékelésével dönti el, hogy milyen kockázatot jelent számukra az adott gépjárművezető biztosítása. Az éves biztosításod költségét tucatnyi tényező befolyásolja. Számít többek között az, hogy:

 • Hol laksz? pl. London belvárosi címmel magasabb biztid lesz, mint egy vidéki kisváros külkerületében
 • Mennyit vezetsz? Minél többet, annál drágább a biztosítás, mert nagyobb esélyed van a balesetre
 • Hány éves vagy ill. milyen régóta van jogosítványod?
 • Milyen régóta nem volt baleseted? (főleg, ahol te voltál a hibás) – azaz biztosításod bónusz éveinek száma
 • Mi a foglalkozásod, hol dolgozol? Bármilyen fura is, különböző pozícióban dolgozó emberek különböző veszélyeket jelentenek a biztosítónak. Figyelembe veszik az adott munkánál hogy milyen napszakban jársz dolgozni: ha forgalmi dugókat érinthetsz nagyobb a kockázat balesetre, stb..
 • Mire használod az autót? Dolgozni jársz vele, szabadidős tevékenységre, vagy mindkettő (social/leisure, work/commute, both )
 • Hol tárolod az autót? utca, garázs, udvar, őrzött parkoló
 • A kocsi különböző műszaki paraméterei: model, évjárat, motor mérete, biztonsági felszereltsége (pl. riasztó, légzsák), volt-e módosítva a gyári formától (pl.tuning), stb…
 • Ezen tényezők fényében, ha figyelsz az árajánlat kérésekor az adatok kitöltésére, sikerülhet lefaragni egy-két havi biztosítási díjat éves szinten.

compare the market meerkats

Néhány tipp hogyan tedd olcsóbbá a gépjármű biztosításodat

 1. Vezetett mérföldek száma évente (annual mileage): magánszemélyeknél ezt nem ellenőrzi egyik biztosítótársaság sem (nem kötelező megadni a kilóméteróra állását a biztosítás megkötésekor), így érdemes egy alacsony 5000-10 000 miles értéket megadni. Értelemszerűen ha kevesebbet vezetsz, kisebb esély van arra hogy karambolozol, így olcsóbb lesz a biztosítás.
 2. Ha kérdezik mire használod az autót és csak a szabadidős tevékenységet (leisure/social) választod, azzal lefaraghatsz pár fontot a havi biztosításból
 3. A biztosítási költséget mindig éves szinten állapítják meg (annual premium). Ha havonta fizeted (már ha lehetséges az adott biztosítónál) akkor általában ráraknak kamatot (kb. 10-15% szokott lenni). Ha módodban áll egy összegben kifizetned az egész éves biztosítást azzal megspórolhatsz 1-2 havidíjat.
 4. Ha van egy idősebb, tapasztaltabb, sok éves jogosítvánnyal és esetleg bónusszal rendelkező személy akivel mondjuk együtt laksz és megengednéd, hogy alkalmanként vezesse az autódat, akkor tedd rá a biztosítási szerződésre. Szerepelhet mint 1st vagy secondary driver és ez szinte minden esetben olcsóbbá teszi a biztosítást
 5. Évente csinálj egy új keresést a CompareTheMarket.com weboldalán. Mindössze 15 percbe tellik és lehet, hogy következő évben egy másik biztosító sokkal jobb ajánlatot kínál számodra.

Ha tudtok a fentiekben nem szereplő tanácsokkal szolgálni, oszzátok meg velünk alul a hozzászólásokban.
CompareTheMarket.com

Megjegyzés: Néhány biztosító nem szerepel az összehasonlító weboldalak keresőmotorjában és néha érdemes őket is leellenőrízni  a legjobb árak megtalálásához. Ilyen biztosító például a DirectLine vagy Aviva.

Hozzászólások

 1. sdaniel

  2010/07/17

  Annyi hozzáfűzni valóm lenne csak,mi épp most akarunk autót venni,úgyhogy már hetek óta csak ezeket az oldalakat bújóm,de mindegyik át akar vágni,ugyanis az általuk ajánlott árban már bele van kalkulálva a kereső oldal prémiuma is.Pl.: a confused.com-on a legolcsobb bizti 970 volt third partyba,aztán megnéztem a tescot érdekes módon ott csak 750-re jött ki,aztán megnéztem a kwikfitet ajánlós oldalon keresztül volt 1070,ha privátban a kwikfit oldalán csináltam csak 990.Érdekes.Ezek az oldalak a tapló angoloknak van akik hülyék és lusták utána járni a dolgoknak,de ha van egy kis szabadidőtök és nem dőltök be a reklámoknak tudtok spórolni pár százast.

  • Profile photo of HUNUK

   HUNUK

   2010/07/17

   Persze sdaniel, ezeknek az oldalaknak is élniük kell valamiből. Nem akarnak átvágni téged, hanem jutalékért dolgoznak természetesen!
   A rafkós magyar így csinál(hat)ja:
   – rákeres az árösszehasonlító oldalon az adataival az összes ajánlatra
   – amit kidob az első 1-3. helyen ahhoz direkt is kér árajánlatot a biztosító oldalán

   Az hogy olcsóbb-e közvetlen az egyes biztosítókhoz menni ezt követően, nem minden esetben igaz. Sok biztosító “bulk” v. “fleet” kedvezményes szerződésben van ezekkel a comparison weboldalakkal mint a comparethemarket.com, ami azt jelenti hogy bevállaltak min. megkötött szerződésszámot az oldalukon keresztül így nagy kedvezményt kapnak a biztosítótól. Tehát sok esetben olcsóbb is mintha közvetlen a biztosítóhoz mennél. V ilyen tapasztalatom.

   A weboldalak időt és pénzt spórolnak meg neked ha okosan használod.

   Hol veszitek az autót? Internet, kereskedő?

 2. G_Boogie

  2010/08/03

  Nekem kollegám a következőt ajánlotta (ő így csinálta mikor vezetni kezdett itt)
  Kell hozzá persze egy megbízható ismerős, akinek van bónusza, és természetesen a legjobb ha vidéki… Autót megvenni ő nevére, first driver szintén ő, secondarynek beírni magadat. Te fizetsz mindent, te használod az autót, de a biztosítás sokszorosan olcsóbb.

 3. sdaniel

  2010/08/06

  Már megvettük a kocsit!Privát eladótól vettük,szerencsénkre pont egy autószerelő volt.12 éves golf 550ért,nagyoon jó állapotban.Eddig nagyon jól megy,a bizti is gyorsan ment,a forgalmi is megjött már.Úgy hogy eddig minden rendben.

 4. GPAS

  2010/11/03

  Kedves Szigetlakók!!!
  Cégünk a Golden Pisces Advice Services Limited ( GPAS) újabb szolgáltatással bővítette palettáját
  Amennyiben most veszel autót, autót cserélsz vagy a meglévő biztosításod évfordulóhoz közeledik , szívesen állunk rendelkezésedre .
  KÖSS BIZTOSÍTÁST AKÁR FÉLÁRON!!!
  Szakértelem, megbízhatóság, minden a szabályok szerint!!!
  Új biztosítás, második autó, megújítás-évforduló ,második sofőr, kárigény.
  Info ügyintézés (10 órától 18- ig) Tel: 07860578651 Judit
  Baráti üdvözlettel a GPAS Limited Vezetősége

  • meteorita

   2011/04/07

   Sziasztok!!
   Tudna valaki valami jó tanácsot adni auto biztostásal kapcsolatban? Már egy éve van kocsink, de most felfogják emelni a biztositást. De még igy is ez a legolcsobb,amit kiad nekünk a keresö. Hogy lehetne lejebb vinni, vagy melyik biztosító a legolcsobb?
   Sajna másfél éve van csak jogsink. Ez okozza a gondot.
   Van ötlete valakinek? Nagyon sürgös lenne,mert lassan döntenünk kel,hogy meghosszabbitjuk a jelenlegit vagy nem??
   Nagyön szépen köszönöm elöre mindenki ötletét.
   Szép Napot!!

   • Profile photo of HUNUK

    HUNUK

    2011/04/07

    legjobb ötletünk tényleg az összehasonlító oldalak mint a fent említett comparethemarket vagy confused.com

    Sajnos nincs varázsgomb és a trükkökkel is jó vigyázni. A biztosítás egy olya dolog ami muszály és sajnos nem olcsó.

    Ha esetleg tudtok valakit aki közel áll hozzátok és sok bonusza van, hosszú ideje jogsija, vagy nem vezet (idős), az lehetne “primary driver” és ti “additional driver(s)” ami azt jelenti hogy a biztosítás szerződés az ő nevén van ti pedig “csak” rajta vagytok a policy-n. Ez a trükkök egyike, de mint minden ilyennek megvannak a hátulütői.
    Én is majdnem 1000font per év-ről kezdtem, legutóbb már 4-500 körül volt csak (7-8 év balesetmentes vezetés, 2-3 év angliai vezetői múlttal…)

    Keress jól minden weboldalon amit kidob az összehasonlító legfelül, menj direkt utána az egyes weboldalakra és próbálgasd a beírt adatokat. Remélem le tudsz faragni valamennyit az összegből.

    • meteorita

     2011/04/08

     Szia!!!
     Nagyon szepen koszonom,hogy ilyen hamar a segitsegunkre siettel.
     Nekunk az az 1000 is jo lenne..sajna a meghosszabbitassal mi kb.2200 rol indulnuk.valamelyik keresoben 4000 volt a legalacsonyabb ertek.ez a nagy baj.:-(igen,a biztositas kell,meg fontos,ezzel baj nincs,csak nekunk nagyon draga.
     Van egy ismerosunk,akinek mar egy jo ideje van jogsija. De nem tudjuk,hogy szarmazna abbol baja,ha a sajat autoja mellett meg a minknel is ott neve.ugy ertem,hogy baja,hogy neki is tobb lesz a biztositasa.
     Koszonom szepen a segitsegedet.megnezem azokat az oldalakat,amiket irtal.mi a tesco oldalan kerestunk,meg ami itt van fejjebb ezen az oldalon.eddig tesconal volt 2500a legolcsobb.
     Koszonom szepen.
     Tovabbi kellemes napot!!

 5. GPAS

  2011/03/08

  Baleset Serules Koccanas….

  Baleseted volt, megsérültél, vagy csupán kis koccanásod volt ?

  Gondban vagy hogy bejelentsd kárigényedet, vagy csak nem tudod milyen jogok és kártérítés illet meg személyi sérülés esetén?

  Te hibád nem a Te hibád ?

  Van fogalmad róla ,de nem tudod hogy lehet kártérítest kapni bármilyen apró sérülésért , kárért?

  MAGYAR -ANGOL ADVICE SERVICE KÍNÁLJA SEGÍTSÉGÉT!!!!!

  -Kárigények érvényesítése, benyújtása

  -Baleseti sérülések kártérítési igényeinek érvényesítése

  -Tanácsadás sérülések esetén

  -Tanácsadás autobalesetek, koccanások esetén

  ADATVÉDELEMMEL

  Kártérítési igények 2 évre visszamenőleg !

  Info: 07860578651 JUDIT

  LÉGY TISZTÁBAN JOGAIDDAL , MAGYARKÉNT ITT A SZIGETEN IS !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni .

 1. true religion jeans sale05-27-14
 2. Gucci continental wallet with07-11-14
 3. Gucci mini flap french07-16-14
 4. True Religion Jeans Straight Leg Men JMNA245 Sale Cheap Sale07-17-14
 5. mail Order MIU MIU sacs noirs 04707-26-14
 6. True Religion Skinny Jeans Mens07-28-14
 7. True Religion Jeans07-31-14
 8. true religion skirt08-03-14
 9. cheap real true religion jeans08-03-14
 10. true religion ripped jeans08-03-14
 11. pink true religion jeans08-05-14
 12. true religion jeans on sale08-06-14
 13. True Religion Jeans08-07-14
 14. True Religion for sale08-07-14
 15. cheap true religion jeans08-07-14
 16. true religion online08-08-14
 17. nike air max penny 108-08-14
 18. 2014 womens nike air max08-08-14
 19. air max 201408-08-14
 20. mens nike air max 200908-08-14
 21. nike air max 208-08-14
 22. true religion08-08-14
 23. true religion brand jean08-08-14
 24. new nike air max08-08-14
 25. nike air max 36008-08-14
 26. nike air max 2010 mens08-08-14
 27. nike air max bw08-08-14
 28. nike air max uptempo08-08-14
 29. wholesale nike air max08-08-14
 30. nike air max 90 boots08-08-14
 31. nike air dt max 9608-08-14
 32. nike air max 24 708-08-14
 33. discount true religion jeans08-08-14
 34. nike air max leather08-08-14
 35. cheap nike air max 201408-08-14
 36. nike air max 95 36008-08-14
 37. nike air max hyped08-08-14
 38. nike air max 201008-08-14
 39. nike 360 air max08-08-14
 40. nike air max tennis shoes08-08-14
 41. true religion coat08-08-14
 42. nike air max trainers08-08-14
 43. 2014 nike air maxes08-08-14
 44. nike air max closer iv08-08-14
 45. nike air max griffey 108-08-14
 46. nike air max for kids08-08-14
 47. blue nike air max08-08-14
 48. cheap nike air max08-08-14
 49. true religion jean jackets08-08-14
 50. nike air max wright08-08-14
 51. customize nike air max08-08-14
 52. nike air max womens08-08-14
 53. nike air max for men08-08-14
 54. nike air max 2014 black08-08-14
 55. true religion jeans online08-08-14
 56. nike air max 2009 womens08-08-14
 57. true religion joey super t08-08-14
 58. nike air max full court08-08-14
 59. nike air max tailwind 201008-08-14
 60. nike air max plus08-08-14
 61. nike air max clearance08-08-14
 62. nike air maxs08-08-14
 63. air max 24 708-08-14
 64. nike air force max08-08-14
 65. all black nike air max 9008-08-14
 66. nike air max08-08-14
 67. boys nike air max08-08-14
 68. nike air max moto08-08-14
 69. air max 9508-08-14
 70. nike air max 90 mens08-08-14
 71. nike air max torch 408-08-14
 72. nike air max 9808-08-14
 73. nike air max 9508-08-14
 74. discount nike air max08-08-14
 75. nike air max 108-08-14
 76. nike air max red08-08-14
 77. nike air max 9008-08-14
 78. nike air max release dates08-08-14
 79. nike air max 2014 for sale08-10-14
 80. Nike Air Max08-11-14
 81. www.knowmoresaymore.org/?p=50508-11-14
 82. Cheap Nike Shoes Outlet08-15-14
 83. Tiffany & Co Solid Cross Bracelets09-02-14
 84. Tiffany Necklaces With Four Heart Beads09-02-14
 85. cheap nike air max in the usa09-05-14
 86. nike air max orange09-06-14
 87. 2014 black nike air max09-18-14
 88. Cheap Nike Air Max 2013 Mens09-20-14
 89. yellow october11-08-14
 90. xxxcams.mobi11-18-14
 91. water ionizer11-19-14
 92. kangen water11-19-14
 93. Dan11-21-14
 94. kangen11-22-14
 95. Jeff11-26-14
 96. Google07-25-16
 97. dabjars07-30-16
 98. hawaiian kona coffee07-30-16
 99. professeur de guitare07-31-16
 100. Bail application07-31-16
 101. pittsburgh web design08-02-16
 102. gourmet hawaiian coffee08-03-16
 103. gourmet hawaiian coffee08-03-16
 104. gourmet hawaiian coffee08-04-16
 105. organic coffee bean08-04-16
 106. gourmet hawaiian coffee08-04-16
 107. hydrochrome08-04-16
 108. Home Surveillance08-07-16
 109. app creator08-08-16
 110. Home Security Florida08-08-16
 111. cat walk08-08-16
 112. Home Security08-09-16
 113. e-learning08-10-16
 114. http://www.pinui-dira.co.il/08-10-16
 115. site08-11-16
 116. information08-11-16
 117. online work from home08-12-16
 118. Fancy sexy Button08-12-16
 119. cheap price virtual number buy08-13-16
 120. Sexy Jumpers Online08-14-16
 121. uk auction08-15-16
 122. YATESPERFORMANCETRAINING.COM08-15-16
 123. TRAININGPAINTLESSDENTREPAIR.COM08-15-16
 124. Turen08-16-16
 125. ski chalets08-16-16
 126. work from home jobs08-17-16
 127. lekar08-17-16
 128. регистрация ооо в Киеве08-18-16
 129. wedding08-18-16
 130. robert08-19-16
 131. sex toys08-21-16
 132. vigra08-21-16
 133. black magic08-22-16
 134. kala jadu08-24-16
 135. home decor08-24-16
 136. Latex Inks distributor08-25-16
 137. travel08-25-16
 138. satta matka08-26-16
 139. Clicking Here08-30-16
 140. DSS Extrapolation08-30-16
 141. click here now08-30-16
 142. Free PC games09-01-16
 143. Free Games download09-01-16
 144. Auto Protection options in America09-02-16
 145. boots for army basic training09-03-16
 146. tech09-03-16
 147. mentor09-03-16
 148. SEO training in Lahore09-03-16
 149. Youtube to mp309-05-16
 150. Youtube to mp3 converter09-05-16
 151. piano free online09-06-16
 152. free app maker09-06-16
 153. SEO services in Lahore09-07-16
 154. Play online games09-07-16
 155. Free Games online09-07-16
 156. book of ra casino09-08-16
 157. Mens Divorce Law Firm09-08-16
 158. satta matka09-10-16
 159. read the full info here09-11-16
 160. Lava building products09-11-16
 161. survival knives that the army uses09-12-16
 162. atlantapiano- Piano lessons in the Atlanta Area09-13-16
 163. Youtubemp3download309-13-16
 164. Pinganillo09-13-16
 165. it services omaha09-14-16
 166. como fazer retrospectiva infantil09-14-16
 167. Google09-14-16
 168. http://www.youtube.com/watch?v=k-QNauOaw5M09-16-16
 169. Baseball Caps mit Logo09-17-16
 170. hand fans09-18-16
 171. Wood fired oven Pizza Party09-19-16
 172. jual Lampu Jalan LED 30 40 50 watt Tenaga surya09-19-16
 173. Cash for car09-20-16
 174. 受注管理システム09-20-16
 175. More hints09-23-16
 176. legitimate work from home jobs09-25-16
 177. Turen09-25-16
 178. Turen09-25-16
 179. SATTA MATKA09-26-16
 180. alzheimers care09-27-16
 181. Custody Laws09-27-16
 182. book of ra slot09-28-16
 183. Educació canvia vides i transforma les economies09-28-16
 184. travel09-29-16
 185. butterfly valve with Pneumatic actuators09-29-16
 186. recipes09-29-16
 187. kala jadu09-29-16
 188. kala jadu09-29-16
 189. Leer más aquí10-01-16
 190. health benefits of cinnamon10-01-16
 191. Computer Repairs NJ10-02-16
 192. online istikhara10-02-16
 193. molybdenum wire10-05-16
 194. プラセンタ10-05-16
 195. プラセンタ10-05-16
 196. プラセンタ10-05-16
 197. プラセンタ10-06-16
 198. stay at home mom jobs10-06-16
 199. Android Car DVD Player10-06-16
 200. prueba esto10-08-16
 201. インフルエンザ10-08-16
 202. インフルエンザ10-08-16
 203. インフルエンザ10-08-16
 204. casino book of ra10-09-16
 205. Lxchat android chat app10-10-16
 206. Plumber10-10-16
 207. Brain10-11-16
 208. personalised wedding gifts uk10-12-16
 209. phone case wood10-13-16
 210. UPC Shop Innsbruck Hall10-13-16
 211. lanka hot news10-14-16
 212. 1000 Thread count sheets king10-14-16
 213. recycling equipment10-14-16
 214. ouargla;10-15-16
 215. web de apuestas10-19-16
 216. car interior cleaning10-20-16
 217. hot movies10-23-16
 218. cats10-23-16
 219. IT Support10-25-16
 220. ran zituni fraud10-25-16
 221. anal sex toys10-25-16
 222. Sex Toy Finger10-26-16
 223. Tablet repair10-26-16
 224. sex shop10-26-16
 225. anal vibrator10-26-16
 226. anal beads10-27-16
 227. Ride on sex toy10-27-16
 228. Basic Human Rights10-27-16
 229. Basic Human Rights10-28-16
 230. Be Happy10-28-16
 231. Be Happy10-29-16
 232. Diy Home Energy System Review10-30-16
 233. Flat Belly Fast DVD Review10-30-16
 234. http://drjaydani.com/10-31-16
 235. home decoration10-31-16
 236. cut resistant gloves11-01-16
 237. cat food11-01-16
 238. hauntedrings.com11-01-16
 239. g spot sex toy11-01-16
 240. FREE Personality Test11-02-16
 241. FREE Personality Test11-03-16
 242. best sellers list11-03-16
 243. best seller books11-03-16
 244. what is the church of scientology11-03-16
 245. full software download for windows 711-04-16
 246. Las Vegas Hair Loss Treatment11-04-16
 247. adult story11-04-16
 248. tamil sex story11-04-16
 249. transporte11-04-16
 250. Rid body of toxins11-05-16
 251. Have a Drug & Toxin Free Body11-05-16
 252. love quote11-05-16
 253. TAXI DUBROVNIK11-05-16
 254. full software download for windows11-06-16
 255. manage dedicated server11-06-16
 256. full software download for windows 711-06-16
 257. Toned In Ten Review11-06-16
 258. 10 Minute Fat Loss Review11-06-16
 259. ways to make money from home11-07-16
 260. linux serve11-07-16
 261. Gutter Cleaning Prices11-07-16
 262. Travel agencies11-07-16
 263. Drug rehabilitation centers11-08-16
 264. Drug rehabilitation11-08-16
 265. сталик ханкишиев11-10-16
 266. インフルエンザ11-10-16
 267. San Diego Hotels11-10-16
 268. Virginia Beach Hotels11-10-16
 269. life quotes11-11-16
 270. Choice Hotels11-11-16
 271. vu plus11-11-16
 272. Anal Butt Plug11-11-16
 273. vagina sex toy11-11-16
 274. free download for pc11-11-16
 275. happiness11-12-16
 276. full download for windows 711-12-16
 277. Persian Music Radio11-13-16
 278. Humans11-13-16
 279. Thrusting Rabbi11-13-16
 280. How does the mind work11-13-16
 281. silicone vibrators11-14-16
 282. nipple chains11-14-16
 283. free download games11-14-16
 284. make money working from home11-14-16
 285. Descargar en mp3 gratis11-15-16
 286. IPTV11-15-16
 287. Hob Reducer For Small Coffee Pot Bialetti Moka Makers Gas Ring11-15-16
 288. pc games free download for windows xp11-15-16
 289. electronics digital11-15-16
 290. bidding websites11-16-16
 291. directory11-16-16
 292. European River Cruises11-16-16
 293. Drug11-16-16
 294. ISP in Saudi arabia11-16-16
 295. Donate a remaining balance gift card11-17-16
 296. herpesvirus 6 igg high11-18-16
 297. tamil kamakathaikal11-18-16
 298. Trenda Media11-19-16
 299. Business opportunity11-19-16
 300. Best Vibrators11-19-16
 301. android games for tablet11-19-16
 302. apk games11-20-16
 303. real feel dildos11-20-16
 304. shooting games for pc free download11-22-16
 305. kala jadoo11-22-16
 306. Party Plan Host Kit11-22-16
 307. kala jadu11-22-16
 308. herpes virus red patches in toddlers11-23-16
 309. buy business database11-24-16
 310. Glass Dildo11-24-16
 311. Silicone Vibrator11-24-16
 312. mdansby.com11-25-16
 313. anonimo11-25-16
 314. optiplex keyboards11-26-16
 315. mdansby software11-26-16
 316. android apps free download11-27-16
 317. free pc games download full version for windows 711-27-16
 318. legit work from home jobs11-28-16
 319. legit work from home jobs11-28-16
 320. pdr training11-28-16
 321. Rabbit Vibrators11-28-16
 322. pc games free download for windows xp11-28-16
 323. pc games free download full version for windows xp11-29-16
 324. pc games free download full version for windows 711-29-16
 325. pc games free download full version for mac11-29-16
 326. 福井歯医者11-30-16
 327. 福井歯医者11-30-16
 328. בגדי הריון11-30-16
 329. 福井歯医者11-30-16
 330. Dentist Kings cross11-30-16
 331. expert essay service11-30-16
 332. barrie movers and packers12-01-16
 333. slot free games12-01-16
 334. social icons12-02-16
 335. free download for windows 1012-02-16
 336. pc games free download full version for windows xp12-02-16
 337. Porsche12-02-16
 338. love spell caster12-02-16
 339. black magic specialist12-03-16
 340. D10-240P2A12-03-16
 341. Massager Vibrator12-03-16
 342. pc games free download full version for windows 1012-04-16
 343. pc games free download full version for windows 812-04-16
 344. Hotels in marbella12-05-16
 345. kala jadoo12-07-16
 346. penis sex toy12-07-16
 347. In2Streams.co12-07-16
 348. dim sum12-07-16
 349. Vibrators Women12-07-16
 350. 3 Vibrators12-08-16
 351. Bale12-08-16
 352. pc games for laptop12-09-16
 353. Pips Wizard Pro Review12-09-16
 354. Baler Manufacturers12-09-16
 355. bendable vibrator12-09-16
 356. free pc games download full version for windows 712-09-16
 357. e & c moving company12-09-16
 358. casino games for windows 712-10-16
 359. Do it yourself divorce Texas12-10-16
 360. chegg12-11-16
 361. Aigburth12-11-16
 362. Texas Online Divorce Cheap12-11-16
 363. meet others make friends12-12-16
 364. classic coffee12-12-16
 365. redmi 3 pro12-12-16
 366. work from home ideas for moms12-12-16
 367. quick weight loss12-13-16
 368. army deployment news12-13-16
 369. SEO services in lahore12-13-16
 370. Home Domestic Cleaning12-13-16
 371. g spot toys12-13-16
 372. anal toys12-13-16
 373. American12-14-16
 374. cisco switch licenses12-16-16
 375. free pc games download for windows xp12-17-16
 376. coffee beans kona12-17-16
 377. Business for sale12-17-16
 378. gastronomie12-17-16
 379. nike jordan12-17-16
 380. Spank Me12-18-16
 381. Luxe Vibrator12-18-16
 382. Red Dildo12-18-16
 383. Water Based Lubricant12-18-16
 384. pc games free download for laptop12-18-16
 385. free pc games download full version for windows 712-19-16
 386. Vapor Liquids12-19-16
 387. finger vibrator review12-20-16
 388. bunny vibrator,12-20-16
 389. How to Use a Tongue Vibrator,12-20-16
 390. Fetish Restraints,12-21-16
 391. this content12-21-16
 392. towing companies in oakland ca12-21-16
 393. gourmet coffee belt kona12-22-16
 394. low cost voip service markham12-22-16
 395. sex furniture12-23-16
 396. phenq vs phen375 Diet Pills Review12-24-16
 397. Buy legal Steroids Online at Crazybulkguide12-24-16
 398. RMUTT12-24-16
 399. Happy Christmas and New Year 201712-26-16
 400. Dr Oz Garcinia Cambogia Free Trial Offers12-26-16
 401. adult toys online12-27-16
 402. fleshlight sex12-27-16
 403. adam n eve coupons12-27-16
 404. jewelry wholesale in nairobi12-27-16
 405. hotel sex escort service12-28-16
 406. electrical supplies and material12-28-16
 407. Best Breast Enhancement Pills that Work12-28-16
 408. Webcam model jobs12-28-16
 409. pet12-28-16
 410. calgary website company12-29-16
 411. Health and Fitness12-29-16
 412. see this12-29-16
 413. Alabama Clasificados Trabajo12-29-16
 414. iphone12-29-16
 415. Naughty Kinky Valentines Gifts12-29-16
 416. chopped mentality12-30-16
 417. Hypoallergenic01-01-17
 418. cheap womens purses01-02-17
 419. Live adult webcam models01-02-17
 420. penis numbing01-02-17
 421. hawaiian kona coffee company01-02-17
 422. 100% pure kona01-03-17
 423. mountain coffee of Hawaii01-03-17
 424. coffee beans peaberry01-03-17
 425. beans for kona coffee01-03-17
 426. kona coffee bean01-03-17
 427. Credit Report Repair01-03-17
 428. coffee beans kona01-04-17
 429. kona coffee tower01-04-17
 430. foreclosures01-04-17
 431. best coffee online01-04-17
 432. Natural Ways to Tighten the Vagina01-04-17
 433. browse this site01-04-17
 434. hawaii kona coffee01-04-17
 435. Best Vibrator01-05-17
 436. Best Silicone Lube01-05-17
 437. cell phone unlocking vaughan01-05-17
 438. workfromhomejobs01-06-17
 439. Waste Equip Manufacturers01-06-17
 440. free download for pc01-06-17
 441. free pc games download full version for windows 701-06-17
 442. software for pc01-06-17
 443. best silicone vibrator01-07-17
 444. ball stimulation01-07-17
 445. Camiones De Volteo freightliner01-07-17
 446. analinas01-07-17
 447. unhas de gel01-07-17
 448. personal training01-08-17
 449. kona coffee company01-08-17
 450. look at this web-site01-10-17
 451. online free slots01-10-17
 452. pc games free download01-10-17
 453. 被学校开除01-10-17
 454. webcam models01-10-17
 455. live webcam models shows01-11-17
 456. Adult Products01-11-17
 457. Toys Adults01-11-17
 458. Dryer vent cleaning streamwood01-11-17
 459. sex toys for beginners01-12-17
 460. air conditioner technician01-12-17
 461. rectangular ductwork01-12-17
 462. Massage Wand01-12-17
 463. Rabbit Sex Toy01-13-17
 464. android apps for pc download01-13-17
 465. kalatburti01-13-17
 466. sex toys for men01-13-17
 467. jack rabbit vibrators01-13-17
 468. social media exchange01-14-17
 469. best free online dating sites01-14-17
 470. narcando clothing01-15-17
 471. webcam models01-15-17
 472. anal beginner01-17-17
 473. vibrator g spot01-17-17
 474. bangla choti01-17-17
 475. 이문희 감독01-17-17
 476. best kona01-17-17
 477. kitchen tiles stickers01-18-17
 478. tiles transfers01-18-17
 479. best kona01-18-17
 480. fresh games01-19-17
 481. Greg Thmomson01-19-17
 482. 100% kona01-19-17
 483. residential garbage removal01-20-17
 484. kona coffee01-20-17
 485. skyzone group events01-20-17
 486. lowest auto insurance01-20-17
 487. adult sex shop01-20-17
 488. Adamandeve coupon code01-20-17
 489. buy best kona01-20-17
 490. Immigration Solicitors in London01-20-17
 491. taxi soelden01-21-17
 492. coffee from kona01-21-17
 493. grinding wheels01-21-17
 494. RSS News Feed01-23-17
 495. Latest Blog RSS01-23-17
 496. Latest News RSS Feed01-23-17
 497. RSS feed subscription01-23-17
 498. ciao amigos01-23-17
 499. toronto houses01-23-17
 500. digital marketing agency philippines01-23-17
 501. We buy houses Wichita, KS01-24-17
 502. vibrator01-24-17
 503. Marco Lavell Mixtapes01-24-17
 504. NBA Youngboy Mixtapes01-24-17
 505. g spot dildo01-24-17
 506. Discover New Artists01-25-17
 507. gmail.com login01-25-17
 508. Free Mixtape Downloads01-25-17
 509. Biomanix Review01-25-17
 510. find friends01-25-17
 511. this is my email address01-26-17
 512. Dealer Advertising01-26-17
 513. sex toys01-26-17
 514. Car Wrecker Melbourne01-27-17
 515. 롤대리랭01-27-17
 516. sex stories01-27-17
 517. Stretching01-28-17
 518. breakdown insurance01-28-17
 519. farm trucks for sale01-28-17
 520. mti magnolia telecom complaints01-29-17
 521. Compound Saw01-29-17
 522. Sex Stories01-29-17
 523. adam and eve's naughty rabbit01-30-17
 524. car wrecker01-31-17
 525. sextoys02-02-17
 526. superiorautoinstitute.com02-02-17
 527. women’s underwear02-03-17
 528. adam and eve sex toy shop02-03-17
 529. eye mask02-03-17
 530. silicone butt plug02-03-17
 531. toshiba02-04-17
 532. sex whip02-04-17
 533. Interior design02-04-17
 534. inchiriere apartamente constanta02-04-17
 535. diffusers02-04-17
 536. bali silver jewelry02-04-17
 537. iPad02-05-17
 538. hire a professional grant writer02-05-17
 539. todosuzuki02-05-17
 540. panels by hawaii solar02-05-17
 541. Adam and Eve Cock Ring02-06-17
 542. plošiny Plzeň02-07-17
 543. plošiny Plzeň02-07-17
 544. lovedoll02-07-17
 545. Clasificados Florida02-08-17
 546. butt plug review02-08-17
 547. white morkie02-08-17
 548. cheapest hotel comparison site02-08-17
 549. alternative for vibrator02-08-17
 550. games for windows 1002-08-17
 551. CORPORATE ENTERTAINMENT02-08-17
 552. games for pc download02-09-17
 553. gmail sign in02-10-17
 554. the rabbit sex toy02-10-17
 555. best male masterbater02-11-17
 556. oral pathology02-11-17
 557. computer tablet repair02-11-17
 558. 스포츠닥터스02-11-17
 559. 스포츠닥터스02-12-17
 560. chat online02-12-17
 561. pure kona coffee02-12-17
 562. best kona coffee02-12-17
 563. Triple Stimulation02-14-17
 564. Evolved02-14-17
 565. https://youtu.be/LGAcnLXbnAw02-14-17
 566. Safe Seal asphalt Sealer02-14-17
 567. Kansas directorio02-15-17
 568. Celebrity Molds02-16-17
 569. vibrators02-16-17
 570. usuwanie filtra czastek stalych02-16-17
 571. free tech02-18-17
 572. Wibowo02-18-17
 573. hunting dogs02-19-17
 574. خرید سرور مجازی02-19-17
 575. little dogs02-19-17
 576. robots institute off02-19-17
 577. 100 вопросов сдачи теста на гражданство сша02-19-17
 578. pc software full download02-21-17
 579. free download for windows 702-21-17
 580. pdr training02-21-17
 581. clit vibrator02-21-17
 582. lovehoney02-22-17
 583. Cock Ring02-22-17
 584. radleyo List02-23-17
 585. movie malayalam02-23-17
 586. Concrete cement truck02-23-17
 587. PHP Music website02-24-17
 588. 24/7 service02-24-17
 589. Song02-24-17
 590. agie charmilles02-27-17
 591. whmcs modules02-28-17
 592. cat sitter02-28-17
 593. dabjars02-28-17
 594. superior auto institute02-28-17
 595. the watches exchange03-01-17
 596. SAI03-01-17
 597. sex advice03-01-17
 598. Dual Vibrator03-02-17
 599. Silver Bullet Vibrator03-02-17
 600. free download for laptop pc03-02-17
 601. app for pc03-03-17
 602. https://youtu.be/v9MMRSuY4SE03-03-17
 603. apps download for windows 703-03-17
 604. laptop app03-03-17
 605. superior auto institute review03-03-17
 606. Boudoir03-04-17
 607. free download for pc windows03-04-17
 608. free download for windows pc03-04-17
 609. app download for windows 803-04-17
 610. free download for pc03-04-17
 611. atacadao sexshop03-05-17
 612. used car03-05-17
 613. kona coffee best03-05-17
 614. Android Fixed Firmware03-05-17
 615. http://www.lionkonacoffee.com03-05-17
 616. kona coffee beans03-06-17
 617. https://youtu.be/_6FlbFkQdi003-06-17
 618. apps download for windows 703-06-17
 619. pc games for windows xp03-07-17
 620. strap on sex03-07-17
 621. oral vibrator03-07-17
 622. miniclip games03-07-17
 623. free download for windows pc03-07-17
 624. cock sleeve03-08-17
 625. Butt Plugs03-08-17
 626. menage a trois strap on03-09-17
 627. apps download for pc03-09-17
 628. free download for pc03-09-17
 629. data entry work from home03-10-17
 630. Chaga Pilz03-10-17
 631. Sell Your Products03-11-17
 632. Vibrator Masturbator03-11-17
 633. nike jordan03-11-17
 634. ductless minisplit03-11-17
 635. mulvadi kona coffee beans03-13-17
 636. mulvadi kona coffee03-14-17
 637. パパイヤ03-14-17
 638. mulvadi 100% kona03-14-17
 639. 9A0-348 Certification Dumps03-14-17
 640. https://youtu.be/kK7UQ9-3-D403-14-17
 641. adam and eve rabbit vibrator03-14-17
 642. gspot rabbit vibrator03-14-17
 643. sex confessions03-15-17
 644. careers where you can work from home03-15-17
 645. adam and eve sex toy shop03-16-17
 646. tel-sex.cc03-17-17
 647. νικολας σφηκας03-17-17
 648. erotik03-17-17
 649. search all craigslist03-17-17
 650. machu picchu tours03-18-17
 651. peru vacation03-18-17
 652. female vibrator03-18-17
 653. sex enhancer03-18-17
 654. camsex03-19-17
 655. cash loans03-19-17
 656. tips for weight loss03-20-17
 657. livecam03-20-17
 658. desinfectionpunaisedelit03-20-17
 659. Anal Toys03-20-17
 660. Steroid Alternatives Find03-20-17
 661. Sex Toys03-20-17
 662. thrusting silicone vibrator03-21-17
 663. Bangin' Betty Stroker Kit03-21-17
 664. Wand Massager03-21-17
 665. vibrating panties03-21-17
 666. Lia Pleasure O03-21-17
 667. male vacuum pump03-21-17
 668. relationship confessions03-22-17
 669. szybkie pozyczki03-22-17
 670. ashbourne03-23-17
 671. healthy dinner recipes03-24-17
 672. Download VCS-318 Certification Dumps03-25-17
 673. Advertise Online03-26-17
 674. mobile forex app03-26-17
 675. amazon reviews03-27-17
 676. Corsair K95 RGB Keycaps03-27-17
 677. microfon spion03-30-17
 678. buy youtube views and likes03-30-17
 679. Wireless microphones03-30-17
 680. persian tar04-01-17
 681. mitsubishi fuso dealer04-01-17
 682. app for pc download04-02-17
 683. top smm panel04-02-17
 684. adam and eve sex toy shop04-02-17
 685. bondage straps04-03-17
 686. the bunny vibrator04-04-17
 687. wet rabbit04-04-17
 688. A\u0026E Silicone G-Gasm Rabbit04-04-17
 689. adam and eve vibrators04-05-17
 690. best butt plug04-06-17
 691. adam and eve sex toy shop04-06-17
 692. Where to Buy Phentermine04-08-17
 693. sex toys04-10-17
 694. recover deleted files from sd card04-11-17
 695. vibe ring04-11-17
 696. feng shui bedroom arrangement04-11-17
 697. Brittany Simon04-11-17
 698. Neapolitan pizza04-12-17
 699. Pinganillos04-12-17
 700. Phentermine Online04-13-17
 701. Arduino sensors04-13-17
 702. list pinteres04-13-17
 703. Pinganillo04-13-17
 704. you could try here04-13-17
 705. full apps pc download04-14-17
 706. pc app for windows 704-14-17
 707. games for pc04-14-17
 708. world travel professionals04-14-17
 709. fe travel guide04-14-17
 710. traveling 500 light years04-15-17
 711. 福井脱毛04-15-17
 712. 福井脱毛04-16-17
 713. business travel blog04-16-17
 714. 福井脱毛04-16-17
 715. 福井脱毛04-17-17
 716. 福井脱毛04-17-17
 717. China Import04-17-17
 718. traveling around the world by bicycle04-17-17
 719. cheating04-17-17
 720. piano lessons in atlanta now for free04-17-17
 721. travel agencies kansas city04-18-17
 722. air traveling in pregnancy04-19-17
 723. h fashion words04-19-17
 724. fashion world zeerust04-19-17
 725. fashionable idiots04-19-17
 726. fashion week online calendar04-20-17
 727. legit work from home jobs with no startup fee04-20-17
 728. brand voice guidelines04-20-17
 729. gta v lifestyle04-20-17
 730. Cheap MLB Long Sleeve Jersey04-20-17
 731. ladies fashion suits04-21-17
 732. سرور مجازی04-21-17
 733. dresses 3 inches above the knee04-21-17
 734. 天國的眼淚dvd04-22-17
 735. double you shoes and boots04-22-17
 736. fashion trace toy04-22-17
 737. 2 brothers home improvement04-22-17
 738. north park04-23-17
 739. best kona04-24-17
 740. buy kona04-24-17
 741. county04-24-17
 742. New Business Formation04-24-17
 743. t home with nikki04-24-17
 744. Design highlights04-25-17
 745. home improvements 1520504-25-17
 746. sex04-25-17
 747. house furniture set04-25-17
 748. motu and patlu game04-26-17
 749. http://motuandpatlugames.com04-26-17
 750. retirement community04-26-17
 751. Water softener04-27-17

Szigetországi magyarok közössége

A HUNUK közösség célja hogy összefogja, segítse és támogassa az angliai, skóciai, írországi magyarokat. Olyan brit városok köré hozunk létre közösségi csoportokat ahol az ott élő magyarok aktív társaságot alkotnak. Közösségi fórumokon és üzenőfalakon keresztül kommunikálhattok, illetve lehetőség van programok szervezésére is a weboldalunk segítségével.

Kérdésed van?

Fordulj bátran a HUNUK magazin szerkesztőihez illetve regionális csoport és fórum moderátorok is állnak rendelkezésedre. Szeretnél egy helyi közösség moderátora lenni? Klikk ide a jelentkezéshez.
Szerzői jogok fenntartva. © 2013 HUNUK Kiemelt partnerünk a Londoni Apró – a Londonban élő magyarok apróhirdető oldala
%d bloggers like this: