Angliai munka jelentkezési tippek: online CV és anyanyelvű proofreading

Szerző:
|

Ha a legjobb esélyekkel szeretnél harcba szállni a manapság kemény pofonokkal teli angliai munkakeresési ringbe akkor ideje okos módzserekhez nyúlni. Két tippet szeretnénk adni, ami hatalmas előnyödre fog vállni és szinte ingyen van.

(A cikk végén találhatsz egy linket egy általunk kipróbált megbízható kontakthoz, aki mindezekben szívesen segít.)

online resume

1. Tedd önéletrajzodat elérhetővé az interneten hogy bármikor bárki rátalálhasson.

Sokfajta online CV eszköz áll rendelkezésre az interneten, amely egyfajta weboldal formában prezentálja a CV-det a munkáltatóknak. Mi egy könnyen elkészíthető blog oldalt ajánlunk erre a célra amit egy CV template-t használatával nagyon könnyű formázni.

2. Proofreading – azaz olvastasd át a CV-det egy angol anyanyelvű személlyel!

Egy olyan személy a legjobb aki ki tudja javítani a hibákat és/vagy tud apró részletekre rámutatni ami tökéletesítésre szorul. Egy-egy észre nem vett helyesírási hibával vagy nem “angolos” mondatszerkezettel azonnal elveszítheti a CV-d a professzionális hatást.

Hogy hogyan tudod ezeket a tippeket egyszerűen és költséghatékonyan alkalmazni?

A legjobb ha találsz valakit az interneten aki átolvassa és webes formátummá alakítja az önéletrajzodat. Mi ezt a Fiverr.com weboldalon tesszük ahol egy kávé áráért ($5) ezt anyanyelvű angol egyének ezt megteszik neked 1-2 nap alatt. Csupán csatolnod kell az akármilyen formátumú önéletrajzodat és ők kijavítják, megszépítik és visszaküldik neked webes és word formátumban.

Egyik bevált emberünk erre “TwoPeas” a Fiverr egyik felhasználója, akit itt felfogadhatsz a CV-d rendberakásához. Nemcsak átolvassa hanem Word és Online formában meg is formázza az önéletrajzodat.

Online CV és Proofreading

Hozzászólások

Új hozzászólás

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni .

  1. Texas Rangers jerseys03-28-14
  2. juventus jerseys wholesale04-08-14
  3. dave11-22-14
  4. Robert11-27-14

Szigetországi magyarok közössége

A HUNUK közösség célja hogy összefogja, segítse és támogassa az angliai, skóciai, írországi magyarokat. Olyan brit városok köré hozunk létre közösségi csoportokat ahol az ott élő magyarok aktív társaságot alkotnak. Közösségi fórumokon és üzenőfalakon keresztül kommunikálhattok, illetve lehetőség van programok szervezésére is a weboldalunk segítségével.

Kérdésed van?

Fordulj bátran a HUNUK magazin szerkesztőihez illetve regionális csoport és fórum moderátorok is állnak rendelkezésedre. Szeretnél egy helyi közösség moderátora lenni? Klikk ide a jelentkezéshez.
Szerzői jogok fenntartva. © 2013 HUNUK Kiemelt partnerünk a Londoni Apró – a Londonban élő magyarok apróhirdető oldala
%d bloggers like this: