Álommeló

Szerző:
|

Arra lettünk figyelmesek, hogy valami nagy dolog veheti kezdetét, mert megszaporodtak a facebookon a különös munka lehetőségről szóló post-ok. Álommeló! Kapod fel rá a fejed, no meg persze olyat ígér, amire mindenki odafigyel, még külföldről is. Az ötlet okos, és terjed mint az antrax.

Némi hasonlóságot véltünk felfedezni a sokak által ismert és kedvelt The Apprentice okossága között, ez még is valami más. Összehasonlítani mégsem szabad egy külföldi munkához, mert a közel félezer jelentkező is tükrözi a magyarországi valóságot. Ám mint nagyon sok más ember Mercs Milán is vette a bátorságot és megpróbálja bebizonyítani, sajátos és vidám stílusban, hogy miért lenne Ő a legjobb egy 900 000 forintos fizetést garantáló “Álommeló”-ra.


Egyik kedvenc jelentezőnk bemutatkozó videója. Itt szavazhatsz Milánra, már a Top 20-ban van.

Szigetországi magyarok közössége

A HUNUK közösség célja hogy összefogja, segítse és támogassa az angliai, skóciai, írországi magyarokat. Olyan brit városok köré hozunk létre közösségi csoportokat ahol az ott élő magyarok aktív társaságot alkotnak. Közösségi fórumokon és üzenőfalakon keresztül kommunikálhattok, illetve lehetőség van programok szervezésére is a weboldalunk segítségével.

Kérdésed van?

Fordulj bátran a HUNUK magazin szerkesztőihez illetve regionális csoport és fórum moderátorok is állnak rendelkezésedre. Szeretnél egy helyi közösség moderátora lenni? Klikk ide a jelentkezéshez.
Szerzői jogok fenntartva. © 2013 HUNUK Kiemelt partnerünk a Londoni Apró – a Londonban élő magyarok apróhirdető oldala
%d bloggers like this: